31 Ağustos 2009 Pazartesi

Jake Gyllenhaal ve Reese Witherspoon

Reese Witherspoon çocukları Ava ve Deacon'ın babası olan aktör eşi Ryan Phillippe'den boşandıktan sonra Jake Gyllenhaal ile aşk yaşamaya başlamıştı. Jake Gyllenhaal, Reese Witherspoon'un çocukları ile de çok iyi arkadaş olduğu için çiftin yakın zamanda evlenmesi bekleniyor ama henüz resmileşmiş bir şey yok. Fotoğraflara bakınca aşklarının tam gaz sürdüğünü anlamamak imkansız. Bakalım düğün ne zaman olacak.. Jake Gyllenhaal'ın şapka seçimlerine de hayranım..

Çakma Paris!

Ünlü markaların koleksiyonlarından esinlenerek! kıyafetler üreten 'Bebe' markasının müdavimlerinden biri de sanırım Paris Hilton. Balmain'in 2009 kış koleksiyonuna ait elbisesinin basit bir kopyası ile karşımıza çıkıyor baksanıza! Katıldığı davetlerden binlerce dolar kazanan Paris Hilton'un cimriliğine şaştım doğrusu..

Eco Tools ve Elf alışverişim..

Yurtdışından alışveriş rehberi blogunun sahibi araştıran geçen ay yaptığı Eco Tools alışverişinden bahsetmişti. Ben de ne zamandır hem çok pahalı olmayan hem de kaliteli fırça aradığım için balıklama atladım tabi. Siparişi 9 Ağustos'ta verdim ve dün elime geçti. Normalde 7-10 günde ulaşıyormuş ama stoklar ile alakalı bir sorun yaşadığını anlatan özür ve bilgilendirme maili yolladığı için sitenin şeker sahibesi meraklanmadım hiç. Hatta bununla da kalmayıp hem hızlı posta ile (Ben 5.95$ posta parası ödemiştim ama hızlı yolladığı için 10,74$ vermiş. 5 gün içinde ulaştı elime) yollamış hem de içine şeker gibi bir lipgloss ile oje üzerine yapıştırılan minik stickerlar ilave etmiş. Bir de kendi el yazısıyla "Thank you Alev" yazmış. Mest etti bu alışveriş beni yani.. Elf ürünlerini daha önce hiç kullanmadığım için ürünlerin kalitesi ile ilgili bir bilgim yok ama makyaj bloglarında güzel olduğu söyleniyor. Ben nasılsa shipping ödüyorum diye oje ve allık da aldım. Hepsi 1'er $. Eco Tools 11$, mineral far ise 3,5$. Denemeye değer bence. Bu sitenin adresini araştıran'da kendi blogunda açıkça yazmadığı için bende sizinle paylaşamıyorum. Birileri ucuza alıp GG'da pahalıya satmasın istiyor o da haklı olarak. Bende bu isteğine saygı duyuyorum. Eğer adresi çok merak ediyorsanız annelerlehayatadair@gmail.com adresine mail atın.. Ben sizi oradan bilgilendireyim..

Jessica Alba ve yeşil sandaletleri..

Jessica Alba eşi Cash Warren ve kızı Honor Marie ile sessiz sedasız bir hayat yaşıyor. Genç yaşına rağmen mutlu bir aile hayatı olması ile alkışı hakediyor. Bir de sevimli yeşil gladyatör sandaletleri için alkış tutalım da tam olsun..

Olmamış ama..

Birisi Shenae Grimes'e dantel sütyen ve dantel body'yi birlikte giymemesi gerektiğini söylemeli değil mi?

Bahar Korçan'ın İstanbul Fashion Days defilesi..

İstanbul'da yaşamadığım için davetli olduğum halde İstanbul Fashion Days'a katılamadım. Bahar Korçan'ın halkla ilişkileri tarafından servis edilen fotoğrafları yayınlamadan edemiyorum ama.. Her koleksiyonunu bir felsefe üzerine oluşturan ünlü modacı Bahar Korçan, “Kabullen ya da Değiştir” konseptiyle sunduğu 2010 yaz koleksiyonunda bireyleri baskı altında bırakan toplumsal tabuları ve bunlardan dolayı üstümüze yüklenenleri anlatmış. Beş bölümden oluşan defilede ilk bölümde kabullenenler anlatılırken ikinci bölümde sessizce dönene dahil olanlar, üçüncü bölümde değişenler, dördüncü bölümde başka mora dahil olanlar, beşinci ve son bölümde ise altın kanatlılar anlatılmış. Bahar Korçan “Kabullen ya da Değiştir” adlı tasarımlarının bir bölümünde bu yolculuğu anlatmak için kızı Lâl Korçan’ın çizdiği desenleri de kullanmış. Defilenin konseptine özel müziği ise Bahar Korçan’ın diğer defilelerinde olduğu gibi yine Los Angeles’ta yaşayan ünlü kompozitör Rahman Altın bestelemiş. En sevdiğim modellerden biri olan Ahu Yağtu'yu görmek için bile gitmek isterdim bu defileye.. Defilenin ardında Bahar Korçan kızı Lal ve ekibiyle brilikte objektiflere poz vermiş..

Sisley 2009 - 2010 Sonbahar / Kış..

Gri ve siyah tonların hakim olduğu Sisley'in sonbahar - kış koleksiyonunda yıpranmış jeanler, payetli bluzlar, mini etek ve şortlar, diz hizasındaki elbiseler, kısa ceketler ve tulumlar dikkati çekiyor..

Katherine Heigl ve sevimli saç bandı..

Katherine Heigl Grey's Anatomy'de birlikte rol aldığı Ellen Pompeo'nun baby shower partisine siyah elbise, siyah babet ve çok sevimli lacivert bir saç bandı ile katılmış. Ben pek sevdim..

Accesoorize'nin yeni koleksiyonundan seçtiklerim..

Accesoorize'nin 2009 - 2010 kış koleksiyonuna bakınca çiçeklerin hakimiyetini hissetmemek mümkün değil. Taç'tan broşa, ayakkabıdan çantaya, bereden kolyeye kadar heryere çiçek motifleri serpiştirilmiş. Koleksiyonun dikkat çeken diğer detayı ise zincir saplı çantalar.. Accesoorize çiçekli bere 18€ - fötr şapka 22€ Çiçek şeklindeki Accesoorize broş 10€ - fermuardan yapılan ise 8€ Accesoorize çiçek şeklindeki taçlar 8€ - 6€ Accesoorize kolye 14€ Accesoorize gül yapraklarından oluşan çantalar 30€ Accesoorize gül formlu ayakkabı 55€ - çanta ise 35€ Accesoorize gri babetler pek sevimli ve sadece 28€ Accesoorize zincirli çantalar 25€ ve 22€

30 Ağustos 2009 Pazar

Ellen Pompeo

Grey's Anatomy dizisinin yıldızı Ellen Pompeo'ya hamilelik çok yakışmış. Uzun siyah batik elbisesi ile de çok şirin görünüyor değil mi?

Gwen ve ailesi plajda..

Gwen Stefani ve eşi Gavin Rossdale oğulları Kingston ve Zuma ile birlikte plaja inmiş. Gwen Stefani'nin ekose şapkası ve gri tuniği çok hoş..

29 Ağustos 2009 Cumartesi

D&G'nın 2009 - 2010 kış kampanya görselleri

Marilyn Monroe, kabarık omuzlar, kürk, leopar ve payetlerin hakim olduğu şaşaalı bir koleksiyon hazırlamış Dolce Gabbana yine..

Miss Sixty 2009 - 2010 Sonbahar / Kış

Sıradışı jeanleri, örgü hırkaları, yumuşacık atkıları ve rengarenk botları ile Miss Sixty kızlarını neşeli bir sonbahar bekliyor..

Makyajsız Kim!

Üst üste iki adet Kim Kardashian postu oldu ama idare edin artık! Makyajsız halini görünce dayanamadım.. Ünlülerin makyajsız ve spor kıyafetlerle ne kadar sıradan olduklarını görmek içime su serpiyor nedense..

Freida Pinto ve çöreği..

Slumdog Millionaire filmiyle şöhreti yakalayan Freida Pinto'nun elindeki koca çöreği görünce nasıl bu kadar zayıf kalabildiğini merak ettim..

Kim!! bu?

Kim Kardashian uzun saçları olmadan ne kadar da vasat bir hatunmuş..

28 Ağustos 2009 Cuma

Gülben Ergen'in evi..

Gülben Ergen, Bahçeköy'deki 4 katlı orman evinin kapılarını Instyle Home dergisinin 2009 Eylül sayısına açmış. 
Gülben Ergen 3 oğlu ve eşiyle birlikte yaşadığı evini 1 yılda döşemiş. 
Çocukların güvenliği için de havuzun etrafına set çektirmiş.